Hapja e pilotave

Zgjidhje perfekte per ju

Ne OfrojmëBëjmëNdërtojmë Zgjidhje

Keni planifikuar të ndertoni diqka dhe dëshironi bazë të fortë ?
A keni nevojë për hapjen e pilotave ?
Nese po atëherë zgjidhja perfekte për ju është Komplast Group sepse kompania jonë ka makineri te mira për të kryer punën në mënyrë efikase, në kohë dhe në mënyrë korrekte.

0
+
Klient të kënaqur
0
Vite përvoj
0
Projekte të ndryshme
0
Bureau Veritas Certification
Hapja e pilotave (shtyllave), hapja e pilotave për ura,  hapja e pilotave objekte banesore, hapja e pilotave per objekte te ndryshme.
Hapja e pilotave për parkingje nën tokësore, vendosja e pilotave për sanimin e shembjes së dheut.

Galeria - Hapja e pilotave

Disa nga punimet tona në teren

Kur planifikoni ndërtimin e objekteve të ndryshme, patjetër kërkohet që të keni shtylla të thella për pilota. Përkushtimi dhe puna e mirë na bënë të parët në rajon. Na kontaktoni tani.

#hapjaepilotave

Thirr tani
Translate